Thursday, 31 May 2012

Paly Kral Gigi Mas :)



tajuk kali ni aku nk gelak guling guling , hahahaha .dia ni hot sentap *eh bajet .hahaha .dia ni lawak pengotoq and kadang2 terasa jugak dengan dia .aku dah janji nak updated psai hang kan jebon , ni nak updated la .baru teringat sbb aku mmpi hang malam tadi , hahaaha .hang jadi perompak :O seram k seram .dia ni kata nkpi johor keja tapi haram sampai lani takpi pun , takpa2 tengok nanti cena , bila dia kaya dia kena bagi laptop kat aku satu .hahaha .haritu kan kaki dia dua2 patah , padan muka .aku p la dengan hani rumah dia bawak kfc .aku jalan dengan pgg ayaq mcm orang cenak siam juai kain nuuuuuu .takpa , byk pengorbanan gua XD masa kat rumah dia , dia kata mcm2 kat aku , hmm .dia paku aku angkat adik dia tuu .tuihh .takpa tak heran la ehhh .sblum lupa dia ni hero gadis , bhahaha .lawak -.- dia ni ggster wooooooo , -..- dia ni gelak mcm org kena sawan , hingaq gila , gelak lain pada orang lain .mai pakat add dia .YANG PETING PERANGAI DIA NI MACAM BUDAK BUDAK :D dah la , chalobeteeee ^^

Wednesday, 30 May 2012

Be Mine Forever :)



boring kena tinggai sorg2 kat rumah ni -.- nak cerita pasai someone ni yang dah jadi laki aku dah .haha .payah jugak k aku nak buat keputusan ni sebab pada masa yang sama ada tiga orang lagi mintak couple dengan aku and pada masa sama jugak aku sayang org lain yg takkan jd milik aku .lastly aku pilih jugak AA ni . sblum couple tu aku buad fake relay dgn oda kt fb , oda ni pun tunggu aku :') haha .AA taktau , takmau aku bg dia tau sbb aku dah start syg dia kay .lpastu satu mlm tu boleh kantoi la pulak .kak aku maki aku kay , kurang ajaq betoi haa .kluaq ayaq mata jugak la sbb aku takut AA tngai aku :'/ aku text dia la .xplain pa semua tuu .pkoi 7 pagi baru aku tidoq >.< rasa bersalah jugak kat oda tp , hmm :'/ sorry oda sorry .aku pun buang relay aku dengan oda smlm .lpas pada tu dia online pun lgsung tak tegoq aku dah , sokay la .mmg salah aku pun kan .tp aku nak pilih yang terbaik jaa .aku chat dengan mbe aku si ted tuu .haha .aku tanya la pendapat dia smua .dia brain wash aku semua .and smlm aku dah pun terima AA :) harap tak salah lah kan .sbb aku dah knai dia lama dari yang 3 lagi tuuu .biaq la orang nak kata apa pun , tak kesah aih :'> hidup aku , biaq aku buat keputusan .hampa bg nasihat ja .thanks la pada sapa bg nasihat tu , haha . okay jgn amik AA aku sudah XD tu jala weh .penat nak taip panjang2 .mai nk tulih kat blog idea mai laju ja , mai time exam karangan , habuk pun tadak , HAHA , bye  ♥ 

Monday, 28 May 2012

Forever And Always THESISGALL ♥

masa ni birthday wanie :)
ni la enam org kami , THESISGALL :)


nak cerita pasai geng aku dulu dulu ni .geng yang popular kat sekolah tunku abdul malik .haha .kami boleh dikatakan ganas pada lelaki laa .kami tak jahat cuma buaih la .cikgu kluaq ja pada kelas kami pun hilang .hahaha .pagi pagi kami aku p serbu sorg budak laki nama tengku .dia juai nasik lemak .klau tak bg kami tarik baju dengan beg sekolah dia .hahaha .kami ada 6 orang . jad , aku . hani , wanie , ben dengan hanis .nama yg org pngey smua tuu .dalam klas kmi duk skali . aku jadd dengan ben sambung 3 meja kat blkg .hani dengan hanis duk depan kami .wanie ja kelas lain .tapi kelas kami jiran2 jaa .soqa jad paling kuat skali .otai la dia tuu .mcm laki ohh .tp pompuan tulen okay .aku takkan lupa depa ni , banyak sangat kenangan kami .kalau sorang buad masalah mesti cikgu akan pangey kmi smua skli .cikgu knai sgt dah kami ni .hahaha .smpai cikgu disiplin si bang li tu pun tak larat tengok muka kami .hahahaha .aku ingat lg time cincin ben jatuh dalam longkang , eeee .kita smua pakat selup tangan cari . eiyuckk .haha .geng fom5 pakat usha hbih .tp jumpa jugakk kan .hampa igt lg dak time cincin aku ketat tu ? darah aku tak jalan .qeyauu hbih .hahahaha .lawak gila time tuu .satu lg bila time sejarah mcm mcm alasan kita kan .pening kepala , sakit perot .sbnaqnya nk tidoq atau merayauu .hahaha .jahat gila .time rehat bising gilaa .and kenangan kat tapak perhimpunan tuu , burung berak atas tudung hanis .hahahaha .dia menjerit , kita pakat gelak .soqa kita yang dgaq time tu .cikgu mai tarik , ben kena penampaq smpai menangih kawan tuu , cehh , tak rock lah beb .smua tu kenangan jaa utk kita , masa bulan posa balik skolah p lepak laman kuda kena baling batu dengan budak2 kat situ , kena cerok dgn ayaq longkang . shittt ! hahaha .aku sayang hampa wooo .aku igt hampa smpai lani .gaduh p cemana pun , last2 okay balik :p ILOVEYOU THESISGALL :) walaupun sekarang ni kita dah bwk haluan masing2  

Saturday, 26 May 2012

Let You Go With Your Own Happiness ♥


KENA TUTUP MUKA DIA :D

Hi, ni blog baru , penat edit aih ;) nk cerita ni .nak taip panjang panjang penat pulak aih , lani dah pukoi 3.46 pagi aku still tak boleh tidoq lg. duk mengarang ni sambil dengaq lagu patah seribu pulak kan .perghhh :'/ meleleh elok ja mood gua lari terusss .lagu ni kena sungguh dengan keadaan aku sekarang .haruskah ku lupa kerana kau telah pergi ? :( tanpa rela aku pulak .hg tinggai aku mcm tu saja kan .wahhh .bila hg rasa hg mau , hg mai balik kat aku tp sedangkan hg dah ada pompuan lain .hg nak kawin dah .pergilah kau , haha ^^ sesuai betoi lirik ni kat hg dengan aku ;) aku sayang hg bagai nak gila :) apa yg kita lalui selama ni mcm lwk ja sbb beza umoq kita ni jauh sgt , hg dah besaq .pandai pkiaq dah pun .takkan aku nk atoq hidup hg pulak kan .hihi .biaq la aku hidup mceni pun takpa , nk tengok hg kawin nty , tak sabaqnya , takpa la asaikan hg bhgiaa sudah la .aku okay ja .tp please la jgn bg harapan palsu hg tu kat aku , aku takmau mak aku dgn satu fmli aku termakan dgn kebaikan hg tu k .aku boleh aih hidup klau hg takdak pun :') cuma kdg2 pun teringat ja kat hg .hg msty dah lupa kan .aku igt lg masa kita kluaq tu .hg ada meeting .then hg mai amik aku kt cp .besa la hg kerja, aku ni skolah lg .lpastu kita p kota marina ,hg beli keropok lekor dgn ayaq .aku demam masa tu hg taktau .haha .klau dak mesti hg tak beli ayaq ais kat aku kan .lpas minum2 tu , aku batuk teruk , hg rampas ayaq aku , tgk2 hbis dah ayaq tu tinggai ais jaa , aku gelak dgn hg .hahaha .padan muka .smua tu kenangan jaa kan .satu lg yg aku takleh lupa , mak aku call hg suruh mai amik aku skolah sbb kak aku msuk wad , hg mai lambat , tension betoi , tp hg nak bg mood aku balik hg beli KFC kt aku .hg tanya nak ori ka hot n spicy .aku suka ori .smpai la klau hg nk bli kfc msty hg beli yang ori .hg igt lg kan .haha :) terharu sgt .hg pandai amik hati aku tp hg bukan utk aku apa boleh buad kan .aku doakan yg terbaik utk hang :) and harap hang tak pernah lupa aku .skrg ni klau mak aku sebut nama hg , aku senyum sorg sorg ja , depan depa aku anggap hg musuh utama aku hang tau dak .depan hang aku buad aku benci hang .tp hati aku tuhan ja tau :) aku dah cuba nak lupa hang , jangan risau la .aku terus cari dan cari yang terbaik , thanks hadir dalam hidup aku and harap halalkan makan minum aku .maaf byk susahkan hg selama kita kenai ni and maaf aku maki hang masa kita gaduh hari kita break tuu .aku tak boleh terima hakikat hg ada org lain .hg lupa janji hg and semua hg pernah kata masa first kenai , mana kata2 hg kat aku dgn mak aku dulu , kata nk jaga aku , hmmm :') takpa .aku faham .aku sayang hang :'> takkan lupa hang sampai bila-bila