Monday, 28 May 2012

Forever And Always THESISGALL ♥

masa ni birthday wanie :)
ni la enam org kami , THESISGALL :)


nak cerita pasai geng aku dulu dulu ni .geng yang popular kat sekolah tunku abdul malik .haha .kami boleh dikatakan ganas pada lelaki laa .kami tak jahat cuma buaih la .cikgu kluaq ja pada kelas kami pun hilang .hahaha .pagi pagi kami aku p serbu sorg budak laki nama tengku .dia juai nasik lemak .klau tak bg kami tarik baju dengan beg sekolah dia .hahaha .kami ada 6 orang . jad , aku . hani , wanie , ben dengan hanis .nama yg org pngey smua tuu .dalam klas kmi duk skali . aku jadd dengan ben sambung 3 meja kat blkg .hani dengan hanis duk depan kami .wanie ja kelas lain .tapi kelas kami jiran2 jaa .soqa jad paling kuat skali .otai la dia tuu .mcm laki ohh .tp pompuan tulen okay .aku takkan lupa depa ni , banyak sangat kenangan kami .kalau sorang buad masalah mesti cikgu akan pangey kmi smua skli .cikgu knai sgt dah kami ni .hahaha .smpai cikgu disiplin si bang li tu pun tak larat tengok muka kami .hahahaha .aku ingat lg time cincin ben jatuh dalam longkang , eeee .kita smua pakat selup tangan cari . eiyuckk .haha .geng fom5 pakat usha hbih .tp jumpa jugakk kan .hampa igt lg dak time cincin aku ketat tu ? darah aku tak jalan .qeyauu hbih .hahahaha .lawak gila time tuu .satu lg bila time sejarah mcm mcm alasan kita kan .pening kepala , sakit perot .sbnaqnya nk tidoq atau merayauu .hahaha .jahat gila .time rehat bising gilaa .and kenangan kat tapak perhimpunan tuu , burung berak atas tudung hanis .hahahaha .dia menjerit , kita pakat gelak .soqa kita yang dgaq time tu .cikgu mai tarik , ben kena penampaq smpai menangih kawan tuu , cehh , tak rock lah beb .smua tu kenangan jaa utk kita , masa bulan posa balik skolah p lepak laman kuda kena baling batu dengan budak2 kat situ , kena cerok dgn ayaq longkang . shittt ! hahaha .aku sayang hampa wooo .aku igt hampa smpai lani .gaduh p cemana pun , last2 okay balik :p ILOVEYOU THESISGALL :) walaupun sekarang ni kita dah bwk haluan masing2  

No comments:

Post a Comment