Thursday, 31 May 2012

Paly Kral Gigi Mas :)



tajuk kali ni aku nk gelak guling guling , hahahaha .dia ni hot sentap *eh bajet .hahaha .dia ni lawak pengotoq and kadang2 terasa jugak dengan dia .aku dah janji nak updated psai hang kan jebon , ni nak updated la .baru teringat sbb aku mmpi hang malam tadi , hahaaha .hang jadi perompak :O seram k seram .dia ni kata nkpi johor keja tapi haram sampai lani takpi pun , takpa2 tengok nanti cena , bila dia kaya dia kena bagi laptop kat aku satu .hahaha .haritu kan kaki dia dua2 patah , padan muka .aku p la dengan hani rumah dia bawak kfc .aku jalan dengan pgg ayaq mcm orang cenak siam juai kain nuuuuuu .takpa , byk pengorbanan gua XD masa kat rumah dia , dia kata mcm2 kat aku , hmm .dia paku aku angkat adik dia tuu .tuihh .takpa tak heran la ehhh .sblum lupa dia ni hero gadis , bhahaha .lawak -.- dia ni ggster wooooooo , -..- dia ni gelak mcm org kena sawan , hingaq gila , gelak lain pada orang lain .mai pakat add dia .YANG PETING PERANGAI DIA NI MACAM BUDAK BUDAK :D dah la , chalobeteeee ^^

No comments:

Post a Comment