Saturday, 26 May 2012

Let You Go With Your Own Happiness ♥


KENA TUTUP MUKA DIA :D

Hi, ni blog baru , penat edit aih ;) nk cerita ni .nak taip panjang panjang penat pulak aih , lani dah pukoi 3.46 pagi aku still tak boleh tidoq lg. duk mengarang ni sambil dengaq lagu patah seribu pulak kan .perghhh :'/ meleleh elok ja mood gua lari terusss .lagu ni kena sungguh dengan keadaan aku sekarang .haruskah ku lupa kerana kau telah pergi ? :( tanpa rela aku pulak .hg tinggai aku mcm tu saja kan .wahhh .bila hg rasa hg mau , hg mai balik kat aku tp sedangkan hg dah ada pompuan lain .hg nak kawin dah .pergilah kau , haha ^^ sesuai betoi lirik ni kat hg dengan aku ;) aku sayang hg bagai nak gila :) apa yg kita lalui selama ni mcm lwk ja sbb beza umoq kita ni jauh sgt , hg dah besaq .pandai pkiaq dah pun .takkan aku nk atoq hidup hg pulak kan .hihi .biaq la aku hidup mceni pun takpa , nk tengok hg kawin nty , tak sabaqnya , takpa la asaikan hg bhgiaa sudah la .aku okay ja .tp please la jgn bg harapan palsu hg tu kat aku , aku takmau mak aku dgn satu fmli aku termakan dgn kebaikan hg tu k .aku boleh aih hidup klau hg takdak pun :') cuma kdg2 pun teringat ja kat hg .hg msty dah lupa kan .aku igt lg masa kita kluaq tu .hg ada meeting .then hg mai amik aku kt cp .besa la hg kerja, aku ni skolah lg .lpastu kita p kota marina ,hg beli keropok lekor dgn ayaq .aku demam masa tu hg taktau .haha .klau dak mesti hg tak beli ayaq ais kat aku kan .lpas minum2 tu , aku batuk teruk , hg rampas ayaq aku , tgk2 hbis dah ayaq tu tinggai ais jaa , aku gelak dgn hg .hahaha .padan muka .smua tu kenangan jaa kan .satu lg yg aku takleh lupa , mak aku call hg suruh mai amik aku skolah sbb kak aku msuk wad , hg mai lambat , tension betoi , tp hg nak bg mood aku balik hg beli KFC kt aku .hg tanya nak ori ka hot n spicy .aku suka ori .smpai la klau hg nk bli kfc msty hg beli yang ori .hg igt lg kan .haha :) terharu sgt .hg pandai amik hati aku tp hg bukan utk aku apa boleh buad kan .aku doakan yg terbaik utk hang :) and harap hang tak pernah lupa aku .skrg ni klau mak aku sebut nama hg , aku senyum sorg sorg ja , depan depa aku anggap hg musuh utama aku hang tau dak .depan hang aku buad aku benci hang .tp hati aku tuhan ja tau :) aku dah cuba nak lupa hang , jangan risau la .aku terus cari dan cari yang terbaik , thanks hadir dalam hidup aku and harap halalkan makan minum aku .maaf byk susahkan hg selama kita kenai ni and maaf aku maki hang masa kita gaduh hari kita break tuu .aku tak boleh terima hakikat hg ada org lain .hg lupa janji hg and semua hg pernah kata masa first kenai , mana kata2 hg kat aku dgn mak aku dulu , kata nk jaga aku , hmmm :') takpa .aku faham .aku sayang hang :'> takkan lupa hang sampai bila-bila 

No comments:

Post a Comment